avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 262 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Incredintare minor in cazul concubinajului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Incredintare minor in cazul concubinajului

BUNA ZIUA! Concubinul a dat o declaratie la notar conform careia este de acord sa incredinteze copilul mamei, spre crestere, educare si cu domiciliul la aceasta. E suficienta declaratia notariala sau e nevoie de o hotarare judecatoreasca?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 11:57, 18 Septembrie 2015
Este nevoie de o hotărâre judecătorească.Formularea nu este corectă, azi există "autoritatea părintească" şi "stabilirea domiciliului minorului", care diferă între ele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reincredintare minor - parasire tara vidicang vidicang Sunt divortat de 5 ani si am un copil cu fosta .... actual sunt recasatorit si mai am un copil , si dorim sa emigram in Canada, fosta sotie doreste sa il duc ... (vezi toată discuția)
Ci la 14 ani. parinti divortati giordano giordano Buna seara! Un copil încredinţat mamei spre creştere şi educare prin hotarâre judecătorească. Din hotărâre rezulta ca tata nu este decăzut din ... (vezi toată discuția)
Iesire din tara cu un copil minor felice76 felice76 Buna ziua! As dori sa ma informati cu privire la conditiile care sunt impuse pentru iesirea din tara a unui copil minor.Precizez ca imi este incredintat ... (vezi toată discuția)