avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Informatii consultanta
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Informatii consultanta

Buna ziua ,miercuri am semnat un contract cu o firma de consultanta pentru proiecte europene,am dat si un avans destul de mare ,cum as putea stii daca firma este una serioasa sau in ce mod as putea recupera avansul .Mentionez ca am factura si chitanta pentru suma achitata ,dar urmeaza ca in scurt timp sa le achit diferenta care este enorma si eu nu stiu ce fel de oameni sunt .Va rog sa ma ajutati

Alte discuții în legătură

Accesare start-up nation 2024 ... cretu87 cretu87 Accesare fonduri europene 2024 Buna ziua,doresc sa accesez fonduri europene pentru programul start up nation.Firma de consultanta mi a solicitat în avans ... (vezi toată discuția)
Contract prestare servicii nerespectat ion minca ion minca Am incheiat cu o firma un contract de prestare servicii (elaborare documentatie pentru o autorizatie de constructie) in valoare totala de 1150 euro. Am platit ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene danabobo danabobo Buna ziua,am urm problema:Am apelat la o firma pentru accesarea de fonduri europene.O data la 3 luni firma imi factureaza servicii de consultanta pe o suma ... (vezi toată discuția)