avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Supliment de certificat mostenitor- schimbare notar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Supliment de certificat mostenitor- schimbare notar

In cazul in care am facut sccesiunea dupa moartea mamei la un notar public,de care nu am fost f multumita si vreau sa mai adauc supliment la succesune,pot face la un alt notar ? sau sunt obligata sa raman la acelasi? multumesc!
Puteti merge si la alt notar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune mariana55_ro mariana55_ro buna ziua! santem doi frati .parintii au decedat (tata pe 17.12.2010).stim ca trebuie facuta sccesiunea pana in iunie 2011:.daca unul din frati renunta la ... (vezi toată discuția)
Mama dorește să am grijă de ea și să rămân în casa părintească. doresc să îmi despăgubesc cei trei frați, dar unul dintre ei nu acceptă bani pentru partea lui, cum îl pot obliga? Desy99 Desy99 Suntem 4 frati si mama. Tatal a murit acu 10 ani. Avem fiecare certoficat de mostenitor cu cota din casa ce ne revine fiecaruia. Acum mama vrea sa raman eu in ... (vezi toată discuția)
Fond funciar geta_tabacu geta_tabacu buna ziua, am un dosar in care s-a dispus o expertiza topografica. Expertul face multe greseli printre altele ,introduce in cauza un TDP falsificat. Vreau sa ... (vezi toată discuția)