avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cum aflu ce pensie are cineva?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cum aflu ce pensie are cineva?

Buna ziua,

Ma intereseaza si pe mine sa stiu cum pot afla ce pensie are o persoana; respectiv mama mea. Mentionez ca parintii mei sunt divortati iar eu in prezent locuiesc cu tatal meu. Eu sunt studenta si trebuie sa primesc pensie alimentara pana la sfarsitul studentiei. Iar acum ca mama a iesit la pensie ea afirma ca are 2000 ron; insa imi livreaza personal banii, nu ii sunt luati automat asa cum se intampla la salariu. Ce trebuie sa fac? Cu cine sa vorbesc? Trebuie emisa o alta decizie judecatoreasca? Iar eu pot afla de la casa de pensii ce pensie are ea, avand in vedere ca sunt fiica ei?

Multumesc anticipat,
Deschideti o actiune de stabilre a pensiei de intretinere pentru major; apoi solicitati relatii la casa de pensii, personal sau prin instanta.
Cu hotararea pronuntata, mergeti la casa de pensii si solicitati sa i se retina din pensie lunar suma stabilita de instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalculare pensie alimentara ramonadg ramonadg Am o fiica din prima casatorie careia ii platesc pensie alimentara in procent de 25 % din venitul realizat lunar - aprox 750 lei lunar. Prin hotarare ... (vezi toată discuția)
Plătesc pensie de întreținere fără să am certitudinea că majorul își continuă studiile. cum pot verifica acest lucru? ANDREEA 98 ANDREEA 98 Buna ziua! Ma aflu in urmatoarea situatie: - platesc pensie de intretinere copilului care tocmai a inceput facultatea si refuza vehement sa-mi faca si mie ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara Andruta90 Andruta90 Buna seara, Sunt studenta iar parintii mei sunt divortati. Am beneficiat pana acum 1 an de o pensie alimentara minimul pe economie deoarece tatal meu ... (vezi toată discuția)