avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... acte pentru un loc de veci
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

acte pentru un loc de veci

Buna ziua ! am si eu o intrebare unchiul meu mi-a spus ca vrea sa treca locul de veci unde este ingropata mama mea pe numele meu...din cate stiu eu aceste acte costa ceva...la notar in comparatie cu 6 ron cat plateste el pe anX-(as vrea sa stiu cam cat costa aceste acte .....poate a trecut cineva prin aceeasi situatie.......multumesc:)
Cel mai recent răspuns: ContSters60804 , utilizator 15:46, 15 Iulie 2009

Depinde in ce fel de cimitir se afla mormantul(ale primariei, parohiale), si in ce localitate.
Pentru Bucuresti aici:
[ link extern ]
Acte necesare pentru preschimbarea actelor de concesiune
conform contractelor de donatie
in Constanta
actele sunt pe numele bunicului....si trebuie sa merg la notar sau la cei care administreaza cimitirul si acesta apartine de CTA iar locul de veci este in Palazu
Mda...dati o cautare pe google, in Constanta sunt mai multe cimitire...dati un telefon si intrebati ce acte sunt necesare. Oricum se face un act notarial de donatie, a carui cost depinde de la notar la notar, se taxeaza la valoare.
In grilele cu tarife notariale minime, zice asa, la donatii locuri inhumare, cu valoarea mai mica de 1000Ron, 2% dar nu mai putin de 30 Ron.
Nu va speriati, valorile sunt mici,in cel mai scump cimitir al primariei din Bucuresti, valoarea este 100Ron/mp
Ultima modificare: Miercuri, 15 Iulie 2009
doina_manuela, utilizator
multumesc pentru raspuns.....m-am linistit...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrarea in proprietatea unui loc de veci simi7705 simi7705 Buna ziua. Sotul meu a decedat acum 21 de ani iar la momentul acela eu i-am dat banii pentru a cumpara locul de veci cumnatului meu, fratele decedatului.Acesta ... (vezi toată discuția)
Cum trebuie sa procedez? bettyna bettyna Buna ziua, va scriu in speranta ca cineva are un raspuns la intrebare mea: am o prietena al carei tata vrea sa cumpere de la o persoana fizica doua gropi ... (vezi toată discuția)
Donatie loc de veci tuilleries tuilleries Buna ziua! Am mostenit, in urma decesului tatalui meu, un loc de veci. Stiu ca acestea nu se pot vinde. As dori sa il donez unei alte persoane.Actul de ... (vezi toată discuția)