Buna ziua ! am si eu o intrebare unchiul meu mi-a spus ca vrea sa treca locul de veci unde este ingropata mama mea pe numele meu...din cate stiu eu aceste acte costa ceva...la notar in comparatie cu 6 ron cat plateste el pe anX-(as vrea sa stiu cam cat costa aceste acte .....poate a trecut cineva prin aceeasi situatie.......multumesc:)
Depinde in ce fel de cimitir se afla mormantul(ale primariei, parohiale), si in ce localitate.
Pentru Bucuresti aici: [ link extern ]
Acte necesare pentru preschimbarea actelor de concesiune
conform contractelor de donatie
actele sunt pe numele bunicului....si trebuie sa merg la notar sau la cei care administreaza cimitirul si acesta apartine de CTA iar locul de veci este in Palazu
Mda...dati o cautare pe google, in Constanta sunt mai multe cimitire...dati un telefon si intrebati ce acte sunt necesare. Oricum se face un act notarial de donatie, a carui cost depinde de la notar la notar, se taxeaza la valoare.
In grilele cu tarife notariale minime, zice asa, la donatii locuri inhumare, cu valoarea mai mica de 1000Ron, 2% dar nu mai putin de 30 Ron.
Nu va speriati, valorile sunt mici,in cel mai scump cimitir al primariei din Bucuresti, valoarea este 100Ron/mp