avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

.A trebuit sa mi fac succesiune dupa mama mea ,la 2 titluri de proprietate cu mai multi mostenitori. Toate surorile de pe titlu sunt moarte,au ramas urmasii La un titlu de proprietate ptr teren extarvilan,am facut cu 2 martori ,titlul in original si certificat fiscal. Mai am facut la un titlu,numai ca aici sunt 6 persoane pe act,dar impartirea se face la 5(o cincime,se imparte la 2, la una din parti,sunt doi veri care nu s-au inteles si au vrut sa apara amandoi pe act).Din certificatul fiscal reise clar ca partea mea este de 1/5,mai am chitanta cu impozitul pe teren tot la 1/5.Mai am si o hoatare judecatoreasca ,din care reise ,ca cei doi veri care isi impart partea lor,provin de la o alta sora a mamei.
IMI MAI TREBUIE VREUN ACT,CEVA .. CA SA-MI TERMIN SUCCESIUNEA?MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: coralina , utilizator 15:47, 20 Septembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Duplicat titlu de proprietate anapopescu23 anapopescu23 Dorim sa deschidem masa succesorala. Eu si sora mea suntem singurele mostenitoare ale tatei. Am obtinut anexa 24 de la primarie, insa ne lipseste un titlu de ... (vezi toată discuția)
Avem un titlu de proprietate pe numele a 3 surori decedate noi, ... niculina55 niculina55 Avem un titlu de proprietate pe numele a 3 surori decedate Noi, urmasii,dorim sa facem un PARTAJ AMIABIL ,ponderat,cu suprafete de teren deja impartite dupa ... (vezi toată discuția)
Succesiune-bunica LUMITM LUMITM Am o intrebare in legatura cu o succesiune,sper sa ma poata lamuri cineva. In septembrie anul trecut a decedat bunica mea.Bunicul a decedat cu multi ani in ... (vezi toată discuția)