avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj Absolvent Facultate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj Absolvent Facultate

Atunci cand se calculeaza cele 60 de zile necesare inscrierii in evidenta agentiei de ocupare de ce se tine cont ?

Situatia mea este urmatoarea, eu am sustinut licenta in aceasta vara si am fost sa-mi depun dosarul pentru a intra in evidenta ca si \"cautator de munca\". Pe adeverinta mea scrie doar data cand am sustinut licenta, nu zice nimic de alte date, precum cea de absolvire. Respetiva doamna de acolo mi-a zis ca numarul de 60 de zile se va calcula atunci cand o sa vin sa depun dosarul pentru indemnizatia de somaj.

Atunci cand se calculeaza cele 60 de zile se ia in considerarea si perioada de practica pentru diploma de licenta ?
Eu am avut 4 saptamani practica pentru lucrarea de licenta in care am luat bursa de la facultate.

Perioada de practica a licentei a luat sfarsit in data de 26.06, iar sesiunea de examene(semestrul 2) a luat sfarsit in 31.05. Pentru respetiva perioada de practica am primit nota.

Intreb acest lucru deoarece daca se ia in considerare data de 31.05 (sesiunea de examene pentru semestrul 2) depasesc cele 60 de zile.

Asadar care va fi data de la care se va calcula 31.05 , 26.06 sau data licentei ??
In plus vreau sa stiu cum o sa calculeze ei cele 60 zile daca pe adeverinta mea scrie doar data licentei.

Ultima modificare: Duminică, 20 Septembrie 2015
mt2015, utilizator

Alte discuții în legătură

Somaj dupa terminarea facultatii cool_girl_em cool_girl_em suntem in luna iunie, luna aceasta termin si facultatea, mai exact pe douazeci si ceva dau licenta, scris şi oral. Cand trebuie sa mi depun dosarul pentru ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru somaj acordata studentilor absolventi, conform art.82/legea 76/2002 lili cristescu lili cristescu Buna ziua ! Fiica mea a absolvit Universitatea de muzica, si a luat licenta in sesiuna ianuarie-februarie(2013) asa cum se specifica si in adevarinta.Va rog sa ... (vezi toată discuția)
Inscriere la somaj pentru absolvent fara licenta mirceas88 mirceas88 Buna ziua. Sunt intr-o situatie mai atipica in sensul ca am absolvit cursurile Facultatii dar proiectul de licenta ( este vorba de facultatea de Arhitectura ... (vezi toată discuția)