avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Lovirea si alte violente-certificat medico-legal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Lovirea si alte violente-certificat medico-legal

Buna ziua. Am avut un conflict cu niste vecini pentru un loc de parcare...in urma incidentului am observat ca am niste zgarieturi in zona gatului. As vrea sa scot un certificat medico legal....as dori sa stiu daca se poate si cam cate zile as obtine pe el.
Cel mai recent răspuns: ContSters331936 , utilizator 20:39, 2 Noiembrie 2015
Buna ziua revin din nou cu problema mentionata. Azi am fost chemata de catre organele de politie la un proces de mediere...mi sa adus la cunostiinta faptul ca aceea persoana a formulat plangere impotriva mea pentru ijurii, amenintare si lovire. Politistul m-a pus sa dau o declaratie in care am mentionat ca nu am jicnit-o, amenintat sau lovit...sa evit aceasta persoana sub orice fel inclusiv daca va incerca sa vorbeasca cu mine.Am mentionat faptul ca am scos certificat medico legal si ca daca este voi depune plangere ulterior in termenul prevazut de lege. As dori sa formulez si eu o plangere penala impotriva ei. Vreau sa stiu ce se poate intampla in acest caz ?Adica faptul ca ea a depus plangere, politistul m-a pus sa dau o declaratie, si ca as vrea si eu sa depun plangere. Va multumesc.
Puteti depune plangere, atasati si CML, ar fi fost bine sa aveti martori.
Asta era logic ca pot depune si eu...insa nu inteleg de ce la plangerea facuta de tipa m-a pus politistul sa mentionez in declaratie ca evit orice contact cu aceasta? Este ca si cum eu m-as acuza singura ca intradevar am agresat-o fizic si verbal daca am scris asta in declaratie.
Ma intereseaza ce sanctiuni poate primi ea de la politie in momentul in care depun si eu plangere la care atasez doar CML. Metionez faptul ca eu nu am martori, doar CML de 5-6 zile ca asa este metionat pe el.
Ultima modificare: Miercuri, 21 Octombrie 2015
ContSters331936, utilizator
Revin cu o intrebare...in momentul in care eu depun plangere la parchet...persoana acuzata de mine daca este in strainatate cum va fi audiata de acestia? Are voie sa plece in strainatate pana ce nu se finalizeaza dosarul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzat de savarsirea infractiunii de lovire si alte violente ContSters330266 ContSters330266 In data de 5 septembrie 2014 sotul meu a avut o discutie cu o vecina dupa care persoana respectiva la acuzat pe sotul meu ca a lovit-o in zona lombara dupa ... (vezi toată discuția)
Am fost batut, ce pot face Lucian16 Lucian16 Buna ziua! Acum doua zile am fost batut de 2 persoane majore (eu sunt minor) si in urma altercatiei m am ales cu o lovitura in Zona tamplei si cu o plaga la ... (vezi toată discuția)
Lovire si alte violente E7890r E7890r Buna sara. In primul rand , eu sunt minor si am varsta de 17 ani . Ieri in jurul orei 14:15 mergeam pe strada cu prietena mea , si am trecut pe langa un grup ... (vezi toată discuția)