avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Contestatie la proces verbal trimis prin posta.
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Contestatie la proces verbal trimis prin posta.

Buna ziua. Joi am primit un proces verbal in care sunt instiintat ca trebuie sa platesc o amenda de 210lei pentru ca am parcat masina dupa trecerea de pietoni nerespectand indicatiile semnului de circulatie. Este vorba despre o parcare pe bulevard cu 2 benzi pe sens intr-o localitate izolata.

Problema este ca la data pe care a trecut-o el in procesul verbal masina nu se afla in localitatea respectiva ci la minim 200 de km.
Practic politistul a dat amenzi colective masinilor pe care le-a vazut cu numar de bucuresti.
De pe procesul verbal lipseste de asemenea semnatura martorului sau a mea pentru ca am primit procesul verbal prin posta.

La autoturismul respectiv cred ca pot obtine o foaie de parcurs pe ziua respectiva care sa arate ca masina nu se afla in respectiva localitate dar nu stiu in instanta daca imi ajunge atata.
Ma puteti ajuta cu o formulare de contestatie?

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: mihais83 , utilizator 08:52, 21 Septembrie 2015
Mentionez si faptul ca CNP-ul este trecut gresit de catre agentul constatator, iar procesul verbal a fost intocmit la o luna si o zi dupa presupusa abatere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parere privind ridicare auto niculaet niculaet Buna ziua! As dori o parere juridica in urmatoarea speta: In cursul zilei de astazi, masina unui prieten a fost ridicata de pe Calea Giulesti, de catre firma ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis auto pentru 30 de zile + amenda pentru parcare neregulamentara, zile politistul K-tlyn K-tlyn Buna seara, In data de 25.02.2016, in jurul orei 13.50 ma deplasam cu autoturismul marca VW Golf, cu numarul de inmatriculare ... (vezi toată discuția)
Accident masina si pieton dan gina dan gina eu pieton am travsersat pe langa trecerea de pietoni, de fapt la 5,80 inainte de trece, a venit o masina in curba, m-a lovit usor, organul constatator nu a ... (vezi toată discuția)