avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inmatriculare auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inmatriculare auto

Am cumparat o masina inmatriculata in Romania, pe data de 28 august. Certificatul fiscal eliberat are valabilitate pana pe 28 septembrie, timp in care nu am posibilitatea de a ajunge la rar/inmatriculari. Fostul proprietar nu are posibilitatea de a solicita un alt certficat fiscal deoarece masina este radiata.

Stiu ca in momentul in care depun dosarul de inmatriculare am nevoie de certifical fiscal valabil.
Imi puteti spune care este solutia pentru o astfel de problema?

Alte discuții în legătură

Cumparare autovehicul Catalin1991 Catalin1991 Buna ziua! Intentionez sa cumpar un autoturism de la o persoana aflata in strainatate. Autovehiculul este inregistrat in Romania. Masina imi va fi livrata de ... (vezi toată discuția)
Vw polo sub sechestru in italia Petrica Popa Petrica Popa In 31 august 2018 am Cumparat o Masina VW polo cu numere rosii provizorii de Bacau si RAR efectuat in Bacau in 30 August. Am facut toate actele necesare pentru ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina georgebig georgebig Buna ziua, Am cumparat o masina si intampin probleme la inmatricularea ei, cum sa procedez in acest caz : X- era proprietarul masinii Y-intermediarul, ... (vezi toată discuția)