avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Raportare Biroul de Credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Raportare Biroul de Credit

Buna ziua!
In 2009 am facut un card de cumparaturi la o banca. Am avut diverse intarzieri iar in 21 ianuarie 2011 au declarat creditul scadent anticipat. Nu am putut plati tot creditul la acea data dar am platit lunar pana la stingerea datoriei in august 2011. Mentionez ca eram contactată de departamentul de recuperare al bancii iar mai apoi de catre o firma de recuperare. Întrebarea mea este: avea voie banca sa ma raporteze la Biroul de credit cu simbolul G - care înseamnă credit recuperat prin colectare, in conditiile in care eu nu am semnat nici un contract sau conventie de plata nici cu banca nici cu firma de recuperare si nici nu mi s-a propus acest lucru? In plus eu am terminat de platit datoria fata de banca in august 2011 iar in Biroul de Credit banca a raportat data de 21,09,2012. Am cerut in scris bancii lamuriri iar raspunsul a fost doar ca nu am datorii fata de ei fara a-mi justifica de ce apare data eronata 21,09,2012 si de ce au raportat credit dat spre colectare in conditiile in care eu am facut plati lunare constante sau chiar de doua ori pe luna.Ce pot sa fac ca sa fie rectificat acel ”G„ din Biroul de Credit? Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Biroul de credit[cum pot fi scos din biroul de credit] jondoe1 jondoe1 Buna ziua, Am cumparat un produs si cu aceasta ocazie mi sa oferit si un card de credit pentru cumparaturi pe care l-am folosit retragand bani de pe el.Am ... (vezi toată discuția)
Executare silita Alice-Alice Alice-Alice Am avut un credit la o banca făcut în anul 2010 , ultima plata fiind făcută în anul 2012 , fiind în imposibilitatea de a mai putea plăti am primit ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorie card de credit dalin dalin Buna ziua, Va rog mult daca se poate sa ma lamuriti cu privire la prescrierea unei datorii la un card de cumparaturi. Mama (care este decedata) a avut un ... (vezi toată discuția)