avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Executare silita
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Executare silita

Am avut un credit la o banca făcut în anul 2010 , ultima plata fiind făcută în anul 2012 , fiind în imposibilitatea de a mai putea plăti am primit diverse notificări de la diferite firme de recuperare amenințând cu executarea. În 2016 primesc notificare de la o alta firma de recuperare și anume kruk, cum ca a preluat creanța în anul 2016 de la bancă dar eu pana în 2016 am primit notificări de la alte 2 firme de recuperare. Mai pot fi executată silit dacă au trecut 3 ani de la ultima plata? Mentionez ca datoria mea a tot fost plasată de la o firma de recuperare la alta
Cel mai recent răspuns: Alice-Alice , utilizator 10:10, 15 Iunie 2017
La ce data era scadent creditul luat in 2010?
Nu mai știu exact, dar era un credit de cumpărături pe un card de la eurolaine
Cardul a expirat în luna a 10. 2011

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut de nevoie personale vrl112 vrl112 Buna ziua , in 2012 am facut un imprumut in banca de nevoi personale , am platit cam 6 luni-12 luni, cam asa , si dupa am plecat din tara , Am revenit in 2017 ... (vezi toată discuția)
Card efg Leana1999 Leana1999 In anul 2005 am luat si noi o unitate cu cardul efg trebuia sa platim in fiecare luna o rata am achitat pana in 2010 cand noi am observat ca avem de platit ... (vezi toată discuția)
Descoperit de card neachitat anotheryoxxx anotheryoxxx Buna ziua, In anul 2009 am avut un descoperit de card in valoare aproximativa de 2700 de lei. Din cauza lipsei unui serviciu stabil, nu am mai putut acoperi ... (vezi toată discuția)