avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune deces ambii soti
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune deces ambii soti

Avem un cazb tragic in familie, soacra, cumnata si cumnatul meu au murit intr-un accident de masina,socrul a murit acum 2 ani astfel ca doar sotul a ramas din familia cumnatei iar din partea cumnatului are 2 frati.Nu au copii.
Am inteles ca la succesiune conteaza momentul in care a murit fiecare pentru ca fratii cumnatului s-au dus sa se intereseze la iml de ora la care a murit fiecare sa vada daca o pot mosteni si pe cumnata.Sotul meu, intamplator, a pastrat acasa o copie dupa certificatul constatator de deces de la iml in care la ora e trecuta o liniuta adica probabil nu s-a stabilit exact ora la care a murit fiecare ceea ce am citit ca inseamna ca nu se mostenesc unu pe altu.Daca pe certificatul de la iml nu e trecuta ora mai poate sa vina cineva acum sa zica ca de fapt cumnata a murit prima si cumnatul mai tarziu ?

Alte discuții în legătură

Succesiune adelinab adelinab Am si eu o intrebare in legatura cu succesiunea ce se face in urma decesului unuia dintre parinti.Locuiesc impreuna cu sotul si cei doi copii ai nostri,intr-o ... (vezi toată discuția)
Vaduva Fapanuputapa Fapanuputapa problema mea este urmatoarea;am fost casatorita timp de 30 de ani cu sotul meu dar din nefericire nu am putut avea copii si tot din nefericire sotul meu a ... (vezi toată discuția)
Cum si unde gasesc pe cine-i trecuta mostenirea mary_z mary_z Buna ziua, As dori va rog sa ma ajutati sa gasesc cateva raspunsuri, dar va dau in detaliu problemele. Socrul meu a murit in urma cu 6 ani.Soacra mea ... (vezi toată discuția)