avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Clauza de intretinere pe apartament luat in rate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Clauza de intretinere pe apartament luat in rate

Buna ziua,
Ma numesc Elena. Sunt casatorită de 2 ani si as dori sa iau cu sotul apartament in rate.Bancile ne-au cerut venituri mai mari pentru credit, asadar suntem nevoiti sa luam pe numele parintilor mei. Noi am economisit banii pentru avansul creditului, costul actelor, comision de analiza credit etc. si vom plati si ratele. Problema este ca avand inca trei frati, in cazul in care se intampla ceva cu parintii (ambii cu probleme cardiovasculare) toata munca noastra se va imparti la 4, cu toata certitudinea. Parintii nostri vor lua credit pe numele nostru,
Intrebare:
1. se poate face contract cu clauza de intretinere pe apartament luat pe baza imprumutului ipotecar?
2. am putea dovedi pe baza chitantelor care arata ca noi am depus banii pentru achitarea creditului?
Daca aveti eventual ceva solutii, v-as ramane recunoscatoare.
Va multumesc
Elena
Ultima modificare: Luni, 21 Septembrie 2015
Elena789, utilizator
Cel mai recent răspuns: elenazan , utilizator 18:13, 21 Septembrie 2015
Pe apartamentele achizitionate prin credit ipotecar nu se pot pune alte sarcini (inchiriere, contract de intretinere) decat cu acordul bancii creditoare.
Nu va complicati.Luati creditul pe numele dvs.,imobilul sa fie pe numele dvs.si parintii sa fie coplatitori daca veniturile dvs.nu sunt suficiente.Mai trebuie sa luati in calcul si perioada de rambursare,in functie de varsta parintilor,mai multe detalii primiti la banca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de novatie pentru credit cu ipoteca- partaj ariesanmonica ariesanmonica Sunt in divort cu sotia, impreuna am achizitionat un apartament cu credit ipotecar din care am platit 4 ani, dupa multe discutii sotia este de acord sa raman ... (vezi toată discuția)
Executare silita coplatitor, rog ajutor e.ladislau e.ladislau Va scriu in calitate de coplatitor al unui credit ipotecar, ratele la credit nu au mai fost platite iar banca care a acordat imprumutul a vandut creanta la o ... (vezi toată discuția)