avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Plangerea impotriva solutiei data de procuror
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Plangerea impotriva solutiei data de procuror

Buna ziua , e normal ca plangerea impotriva solutiei data de procuror , adresata procurorului- general ,sa fie lucrata/solutionata de catre un alt procuror din cadrul parchetului respectiv , iar procurorul -general doar s-o semneze , adica sa si-o insuseasca ???......asta e oare procedura legala ???
Va multumesc,
o seara placuta....
Cel mai recent răspuns: Ileana Cioteanu , utilizator 00:52, 25 Septembrie 2015
De unde știți că a fost redactată de alt procuror?
Stiu ptr. ca , la studierea dosarului am observat pe doua inscrisuri numele procuroarei careia I-a fost incredintata lucrarea spre solutionare. Am intrebat grefiera-sefa despre ce-i vba. si a fost f. surprinsa ca am observat chestia asta, fara alte lamuriri.
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grefier arhivar - bibliografie concurs: regulament interior parchet djpadrecito djpadrecito Buna ziua! Vreau sa ma inscriu la concursul pt ocuparea postului de grefier arhivar la pca craiova si printre subiectele tematicii de concurs imi trebuie si ... (vezi toată discuția)
Nevinovat...dar inculpat...! gigelas gigelas Procurorul X,face o plangere penala cu autor necunoscut,pentru ultraj,fiind vorba de o scrisoare ce sustine ca ar fi primit-o,prin care era amenintat de ... (vezi toată discuția)
Urgentare dosar andra-celia andra-celia Buna ziua,am si eu o intrebare am depus o plangere penala si dosarul a ajuns la parchet de unde eu astept sa vad daca se dispune inceperea sau neincepere ... (vezi toată discuția)