avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Fals în declarații permis de conducere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Fals în declarații permis de conducere

Bună seara. Va mulțumesc anticipat pentru răspunsuri. Soțului meu i-a fost suspendat permisul de conducere italian, în Italia pentru consum de alcool. După ce și-a ispășit pedeapsa, autoritățile italiene i-au înapoiat permisul. După vreo 3 luni, am fost în România și a băgat actele pentru preschimbare, declarând pe propria răspundere ca nu a avut niciodată permisul suspendat. Acum, după vreo doi ani ne-am trezit cu politia la ușă , la adresa de domiciliu din România, noi fiind tot în Italia. Ni sa spus ca are un dosar penal în curs și ar trebui sa se prezinte la poliție. Din cauza muncii, nu poate veni în țară, asa ca ne-am luat avocat, care nu prea își da interesul... Ce ar trebui sa facă? Și care ar fi pedeapsa? Va mulțumesc încă o data
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 07:55, 22 Septembrie 2015
Daca avocatul nu isi da interesul atunci schimbati-l. Pedeapsa pentru fals in declaratii este amenda sau inchisoarea dar cel mai probabil va primi o amenda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare permis de conducere pentru fals in declaratii georgyi georgyi buna ziua,am si eu o problema...:( sotul meu a avut permis italian si i-a fost suspendat 8 luni pentru conducere sub influenta alcoolului.dupa ce si-a ispasit ... (vezi toată discuția)
Mi-au fost furate actele in italia si folosite de catre altcineva si acum mi s-a facut dosar penal pt fals in declaratii lavola lavola Acum 3 ani mi s-au furat actele in Milano (permis buletin si pasaport ), am fost la politie si le-am explicat si m-au sfatuit sa ma duc acasa (Romania ) sa-mi ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! mi-am schimbat permisul românesc în permis italienesc. ... Utilizator 6.0 Utilizator 6.0 Bună ziua! Mi-am schimbat permisul românesc în permis italienesc. În vara am vrut să obțin și categoria A, dar îmi trebuia permis românesc. Am ... (vezi toată discuția)