avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... suspendare permis de conducere pentru fals in ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

suspendare permis de conducere pentru fals in declaratii

buna ziua,am si eu o problema...:( sotul meu a avut permis italian si i-a fost suspendat 8 luni pentru conducere sub influenta alcoolului.dupa ce si-a ispasit pedeapsa (8 luni fara permis) i-au dat permisul inapoi.trebuia sa faca timp de 3 ani la fiecare 6 luni analize medicale care costau cam mult.am venit in romania si l-a preschimbat,declarand la notar ca nu a avut niciodata permisul suspendat.dupa un an am primit citatie de la politia ca i-au facut dosar penal pentru fals in declaratii.si vor sa ii suspende permisul.as dori va rog mai multe informatii ,multumesc
Cel mai recent răspuns: georgyi , utilizator 13:23, 20 Iulie 2013
noi suntem din brasov.....avem deja avocat dar nu prea ne da detalii.as vrea sa stiu ce se va intampla si daca poate sa mai conduca(trebuie sa iasa din tara)si nu stiu daca poate sa treaca la vama.multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fals în declarații permis de conducere Georgyi1 Georgyi1 Bună seara. Va mulțumesc anticipat pentru răspunsuri. Soțului meu i-a fost suspendat permisul de conducere italian, în Italia pentru consum de alcool. ... (vezi toată discuția)
Mi-a fost anulat permisul și am executat o pedeapsă în regim privativ de libertate. când îl pot redobândi? Octavian/2012 Octavian/2012 Buna ziua,am fost condamnat si ramas definitiv,in anul 2011,la pedeapsa de 3 ani cu suspendare pentru infractiunea de fals de moneda.In 2012 am fost depistat ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie 0.67 in aerul expirat adib1984 adib1984 Buna ziua, Am fost depistat cu o alcoolemie de 0,67 in aerul expirat.Dupa aceasta mi s au recolatat doua probe biologice la care inca nu am primit ... (vezi toată discuția)