avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... unde platesc taxa timbru executare silita
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

unde platesc taxa timbru executare silita

un vetatean strain (sofer tir) unde trebuie sa plateasca taxa de timbru executare silita?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:25, 22 Septembrie 2015
Potrivit art. 40 din OUG 80: „
ART. 40
(1) Taxele judiciare de timbru se plătesc de debitorul taxei în numerar, prin virament sau în sistem on-line, într-un cont distinct de venituri al bugetului local "Taxe judiciare de timbru şi alte taxe de timbru", al unităţii administrativ teritoriale în care persoana fizică are domiciliul sau reşedinţa ori, după caz, în care persoana juridică are sediul social. Costurile operaţiunilor de transfer al sumelor datorate ca taxă judiciară de timbru sunt în sarcina debitorului taxei.
(2) Dacă persoana care datorează taxa judiciară de timbru nu are nici domiciliul, nici reşedinţa ori, după caz, sediul în România, taxa judiciară de timbru se plăteşte în contul bugetului local al unităţii administrativ teritoriale în care se află sediul instanţei la care se introduce acţiunea sau cererea.




~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, ce taxa trebuie platita pentru o actiune de majorare ... doo.ditza doo.ditza Buna ziua, ce taxa trebuie platita pentru o actiune de majorare a pensiei alimentare si unde ? Multumesc. (vezi toată discuția)
Cat costa taxa de timbru Dan Mihai Dan Mihai Buna ziua am si eu o intrebare va rog Cat costa taxa de timbru intrun proces pt a obtine un titlu executoriu la suma de 45000 Eur . va multumesc (vezi toată discuția)
Taxa timbru mariaas mariaas Buna ziua. Pt o contestatie la titlu vizand un contract bancar se plateste taxa de timbru ca in cazul contestatiei la executare? (vezi toată discuția)