avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Drepturi revindere Manuale / Carti online
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Drepturi revindere Manuale / Carti online

Buna ziua,

Ma inetereseaza cum se procedeaza pentru a avea drepturi de revindere pentru manuale de reparatii auto, dar si pentru carti de literatura sau alta categorie, in mediul online, in format PDF

Ce este nevoie sa obtin ? Cum se face acest lucru ? Cat de mult costa ?
Orice informatie este folositoare !

Multumesc !
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 16:44, 22 Septembrie 2015
Nu aveti voie sa puneti pe internet materiale pentru care nu aveti permisiunea de a o face din partea detinatorilor drepturilor de autor pentru ele. Asa ca: adresati-va cui le-a editat si tiparit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am descărcat o carte în .pdf de pe un site free și am postat-o pe facebook. ulterior mi-a fost ștearsă la cererea cuiva de la asociația editorilor din românia, era ilegal ce am făcut? mmp mmp Buna ziua De pe un site am descarcat o carte in format pdf. Se spunea ca se poate descarca gratuit. Cartea nu avea date care sa arate cine a tradus-o, cine a ... (vezi toată discuția)
Cod caen 2015 cristinar10 cristinar10 Buna ziua, Doresc sa imi infiintez un SRL si nu gasesc CAEN-urile corecte activitatii. Firma o sa aiba in special activitate pe internet dar nu numai. ... (vezi toată discuția)
Declararea veniturilor în următoarea situație ami_m ami_m Buna ziua, Dacă este posibil, aș dori să mă lămurească și pe mine cineva dacă și cum trebuie declarate veniturile în următoarea situație, astfel ... (vezi toată discuția)