avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cheltuieli de judecata, ce depun la dosar?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cheltuieli de judecata, ce depun la dosar?

Buna ziua! Maine trebuie sa depun concluziile scrise la judecatorie.(partaj bunuri comune)Pt. acordarea cheltuielilor de judecata,,onorariu avocat, taxa timbru si valoarea experizei achitata de mine,ce acte trebuie sa depun si cand? Se poate sa le anexez la concluziile scrise sau nu? daca depun chitantele si facturile (onorariu avocat) trebuie si contractul de reprezentanta depus? Pt taxa de timbru si expertiza acestea s-au depus in original la inceputul procesului si inaintea efectuarii expertizei.Astea mai trebuie depuse daca exista la dosar? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters344547 , utilizator 12:10, 22 Septembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc pt raspuns. Contractul s-a facut pt o suma mai mica,chitantele si facturile sunt putin mai mari pt ca avocatul a tot cerut bani si dupa ce am achitat tot onorariul stabilit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de timbru si taxa judiciara TANASENASTASA TANASENASTASA buna seara.cat reprezinta taxa de timbru intr-un proces de succesiune si unde se plateste?pt ca eu i-am dat o suma avocatei ce ma reprezinta,nu mi-a dat ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecată .. IOANA1972 IOANA1972 Bună ziua. Am o intrebare: cum se calculeaza cheltuiele de judecată? Ce procent imi revine la o suma de 7000 lei? (vezi toată discuția)
Onorariu avocat- depunere chitanta la dosar pentru acordarea cheltuielilor mihai03 mihai03 Rog sa scuzati pentru aceasta intrebare. Am constatat, pot depune documente pentru justificare, unde onaratiul pentru avocat a fost, in acelasi timp cu decizia ... (vezi toată discuția)