avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Cheltuieli de judecata
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Cheltuieli de judecata

Buna ziua,
Am si eu o nelamurire - am castigat un proces,hotararea judecatoreasca a ramas definitiva si irevocabila,si nu am avut la mine factura avocatului la ultimul termen ca sa cer si cheltuielile lui.In cererea de chemare in judecata initiala am cerut cu cheltuieli de judecata,dar neavand factura si chitanta avocatului nu mi-a prins judecatorul si onorariul avocatului.
Am inteles ca pot cere pe cale separata cheltuielile cu avocatul.
Ma poate ajuta cineva cu un model de cerere pentru cazul meu?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: rbyrbt , utilizator 16:09, 1 Februarie 2010
Corect ar fi fost ca avocatul care v-a reprezentat interesele in acel proces castigat, sa fi depus chintanta prin care s-a consemnat onorariul pe care l-ati platit. Aparatorul dvs. poate fi acuzat de evaziune fiscala!
Pai avocatul de ce nu a depus la dosar dovada ca ati achitat onorariu? Cu aparator angajat si el nu a fost la instanta sa solicite amanarea pronuntarii solutiei pentru ca sa faca dovada achitarii serviciilor si sa depuna eventual concluzii scrise???
Pai el a avut o problema de sanatate si a trimis concluziile scrise prin fax,iar factura si chitanta au ajuns in posesia mea prea tarziu ,ca le depuneam eu .
Am nevoie de un model de cerere ca sa pot sa-mi recuperez cheltuielile de judecata.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Onorariu avocat in apel fraua fraua este corect ca un avocat care castiga in apel sa depuna la dosarul cauzei dovada onorariului incasat doar dupa ce instanta se pronunta in cazul respectiv ? ... (vezi toată discuția)
Dovada cheltuieli de judecata - onorariu de succes Spider06 Spider06 Buna ziua, am o nelamurire legata de acordarea unor cheltuieli de judecata . Daca pentru un proces se incheie un contract de asistenta juridica in care se ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata, ce depun la dosar? ContSters344547 ContSters344547 Buna ziua! Maine trebuie sa depun concluziile scrise la judecatorie.(partaj bunuri comune)Pt. acordarea cheltuielilor de judecata,,onorariu avocat, taxa ... (vezi toată discuția)