avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Schimbare sediu social - declaratie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Schimbare sediu social - declaratie

Buna,
Trebuie sa schimb sediul social in acelasi judet. Noul sediu e pe baza gazduirii a sediului la un cabinet de avocatura. Intrebarea mea este ce model de declaratie pe propria raspundere trebuie sa completez pentru ONRC? 1, 2, 3? Pe site apare 3 ca model insa evident nu se desfasoara activitate la sediul social ci la punctele de lucru. In acelasi timp in declaratia model 3 nu am rubrica pt noua adresa..

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 12:19, 22 Septembrie 2015
Se completează declarația model 3, unde treceți noua adresă a sediului social, menționați că la sediul social nu se desfășoară activitate și menționați din nou toate celelalte activități autorizate deja la punctele de lucru sau la beneficiari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizare s.r.l. la registrul comertului bea_foris bea_foris Buna ziua, o societate si-a schimbat sediul, ca urmare a trebuit sa depune Declaratia pentru autorizarea activitatilor la noul sediu. Noul sediu este in alt ... (vezi toată discuția)
Acte schimbare sediul social societate in acelasi judet? ionela11 ionela11 Buna ziua, Dintre acte care imi trebuie sa schimb sediul social al unei firme in acelasi judet la ONRC ...imi trebuie si contractul de comodat?....noul ... (vezi toată discuția)
Inapoiere certificat constatator RMD_82 RMD_82 In cazul schimbarii sediului social, cesiunii de parti sociale si a revocarii administratorului se inapoiaza Certificate Constatatoare ORC-ului. Cand Se ... (vezi toată discuția)