avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... PARTAJ
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

PARTAJ

buna asi dori sa stiu daca lucrurile cumparate pe firma are dreptul si sotul in caz de partaj....firma este numai pe numele meu...am firma din 2011
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 11:48, 25 Septembrie 2015
"Sotul neasociat va dobandi in urma partajului jumatate din partile sociale ale sotului asociat la SRL-ul respectiv.

Este adevarat ca bunurile ce apartin societatii sunt in proprietatea acesteia si nici de cum in proprietatea asociatilor, ei au doar dreptul de a hotara in limita partilor sociale detinute in societate ce se va intampla mai departe cu aceste bunuri."

preluat de pe: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caut avocat experimentat costif costif Pentru o speta avand ca obiect un partaj intre soti ( dupa divort), in care instanta s-a pronuntat in mod eronat ca partile sociale ale unor SRL-uri cu ... (vezi toată discuția)
Partaj bunuri firma costel 3 costel 3 AM UN SRL LA DIVORT NEVASTA ARE DRUPT LA BUNURILE FIRMEI ,SE IMPART (vezi toată discuția)
Tranzactie parti sociale fara acordul asociatilor catalinutzza catalinutzza Buna ziua. Am si eu urmatoarea nelamurire: s-a transferat dreptul de proprietate aupra unor parti sociale catre o terta persoana ( neasociata a SRL ) prin ... (vezi toată discuția)