avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Parat citat gresit de judecatorie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Parat citat gresit de judecatorie

Buna ziua,

Am facut contestatie la un PV emis de jandarmerie si a fost citat IJP-ul.
In intampinare acesta reclama lipsa calitatii procesuale si mentioneaza ca agentul constatator nu face parte din personalul IJP. Solicita admiterea exceptieilipsei calitatii procesuale pasive a IJP si dispunerea scoaterii din cauza a acesteia.

Judecatoria imi cere sa depun raspuns la intampinare.
Ce e mai bine sa fac?
Cel mai recent răspuns: lukacs , utilizator 15:05, 22 Septembrie 2015
faceti raspuns si cereti introducerea in cauza a institutiei de care apartine agentul constatator in speta jandarmeria, indicati adresa acesteia. daca in contestatie ati indicat corect si ei au citat gresit indicati acest fapt .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Greseala instanta - chemarea in judecata trimisa gresit la alta institutie anti77 anti77 Am atacat un proces verbal de contraventie emisa de primaria din comuna X, iar acesta instanta o directionat-o gresit catre Inspectoratul Judetean de Politie. ... (vezi toată discuția)
Sanctiune lipsa calitate procesuala pasiva mh31 mh31 Buna ziua, Poate ma ajuta cineva cu niste lamuriri in legatura cu urmatoarea problema: societatea la care lucrez a fost actionata in judecata. In ... (vezi toată discuția)
Am chemat in judecata primaria in loc de unitatea administrativ teritoriala. cum pot sa rectific? mariusstoican mariusstoican Buna ziua, Am facut o contestatie la executare impotriva unui titlu executoriu. Cererea de chemare in judecata am formulat-o impotriva primariei orasului ... (vezi toată discuția)