avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intrebare antecontract credit ipotecar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intrebare antecontract credit ipotecar

am o intrebare: daca in antecontract e mentionat urmatorul lucru: "cumparatorul trebuie sa achite toate comisioanele de transfer ale bancii pentru ca vanzatorul sa isi primeasca suma integral" inseamna ca eu trebuie sa ii platesc si comisionul de retragere de la ghiseu?
daca nu ii platesc niciun comision ce se intampla?
Cel mai recent răspuns: Floarea Cring , Consultant credite si finantari 09:24, 23 Septembrie 2015
La creditele ipotecare, fiind vorba de o suma f.mare de bani, se face transfer, nu se retrage suma pe casa. Dvs. aveti specificat in contract " comisioane de transfer" nu retragere de numerar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Precontract vanzare cumparare. cerul cerul La data de azi am semnat un precontract de vanzare cumparare. In precontract se scrie asa eu fiind VANZATORUL: \"[b]Pretul[/b] apartamentului este de 35000 ... (vezi toată discuția)
Cum se pot incasa cel mai sigur bani intr-o vanzare de teren? liana1963 liana1963 As dori sa stiu care este cel mai sigur mod de a incasa pretul unui teren vindut ( deci relativ o suma mare de bani) ,asa incit sa poata fi semnat actul de ... (vezi toată discuția)
Sunt pe cale să cumpăr un apartament care costă 29.000 de euro, iar vânzătorul vrea banii cash. este legală pretenția lui? manutmu manutmu Sunt pe cale sa cumpar un apartament (29 mii euro) insa vanzatorul vrea toti banii cash in EURO. Eu am toti banii in contul meu bancar in RON. E legal sa dau ... (vezi toată discuția)