avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pastrarea contractului de munca suspendat in cazul ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pastrarea contractului de munca suspendat in cazul schimbarii locului de munca

In prezent am contractul de munca suspendat pentru crestere copil. De curand am gasit un loc de munca mult mai bun pe care nu as vrea sa-l pierd. Ma intereseaza daca pot demisiona de la actualul loc de munca si incheia un contract de munca cu un alt angajator dar sa beneficiez in continuare de concediu de crestere copil si cum ar trebui sa procedez.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:42, 23 Septembrie 2015
Se poate asa ceva.

Pasii de urmat sunt urmatorii:
- cerere de incetare suspendare si totodata de incetare a vechiului c.i.m.
- incheierea noului c.i.m. si totodata suspendarea acestuia cu data inceperii activitatii.

Dupa care mergeti la AJPIS cu copii de pe decizia de incetare a c.i.m. si de pe decizia de suspendare a noului c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reluare activitate dupa concediu crestere copil Anca Talpos Anca Talpos Buna ziua. Doresc sa imi schimb locul de munca dupa revenirea din concediu crestere copil. Angajatorul vechi poate sa imi elibereze in aceasi zi incetarea ... (vezi toată discuția)
Demisie in cic cristina_lazeanu cristina_lazeanu Buna ziua, As vrea sa stiu daca 1) in cazul in care imi dau demisia cat timp sunt in CIC si ma angajez la alta firma, mai beneficiez de stimulent?si cum se ... (vezi toată discuția)
Transfer indemnizatie crestere copil Aron. ELENAGABRIELA Aron. ELENAGABRIELA Am optat ptr CCC perioada de 2 ani, copilul are acum 6 luni doresc sa ma reintorc la lucru si sa între tatal in crestere copil. Întrebările sunt ... (vezi toată discuția)