Va rog sa imi spuneti daca un angajat cu salariu minim pe economie si tichete de masa iar perioada contractului este pe durata de trei luni cu 15 zile perioada de proba,la mai mult de 50 de Kilometri de domiciliu si sta cu chirie in apropierea locului de munca poate beneficia de diurna ?
Potrivit legii, beneficiaza de diurna persoana aflată în delegare sau detaşare într-o localitate situată la o distanţă mai mare de 5 km de localitatea în care îşi are locul permanent de muncă.
Este primul loc de munca si este in Pantelimon /Ilfov iar domiciliul este in Slobozia/Ialomita.
A fost nevoit sa accepte acest loc de munca deoarece in Slobozia in doi ani de zile de la terminarea liceului nu l-a angajat nimeni pe motiv ca nu are diploma de bac cu toate ca intentioneaza sa ia Bacalaureatul si sa isi continuie studiile motiv pentru care a insistat sa se angajezeze.Mentionez ca in acest timp a facut cursuri de vopsitor-tinichigiu auto timp de aproape cinci luni,curs absolvit cu nota zece.
Diurna sau nu
stefaniam
Buna ziua Lucrez la o firma aflata la o distanta de 41 de km ,fata de domociliul meu. Acum firma ne cere sa lucram la o filiala de a ei in alta localitate. ... (vezi toată discuția)
Delegare
anton981
Buna ziua . Am o nelamurire . Locul meu de munca este la 65 km de casa si fac naveta de 20 de ani . Acum un an am fost delegati la un alt loc de munca in alta ... (vezi toată discuția)