Buna ziua! Am domiciliul intr-un alt oras fata de cel care lucrez. Nu fac naveta,am cazare. Intrebarea este daca din punct de vedere legal beneficiez de diurna.
Multumesc!
Buna Ziua
Salariatul delegat are dreptul la plata cheltuielilor de transport si cazare, precum si la o indemnizatie de delegare, in conditiile prevazute de lege sau de contractul colectiv de munca aplicabil,
De asemenea, delegarea poate fi dispusa pe cel mult 60 de zile calendaristice pentru o perioada de 12 luni. Se poate prelungi numai cu acordul salariatului.
Persoana aflata in delegare sau detasare intr-o localitate situata la o distanta mai mare de 5 km de localitatea in care isi are locul permanent de munca primeste o indemnizatie zilnica de delegare sau de detasare, indiferent de functia pe care o indeplineste si de autoritatea sau institutia publica in care isi desfasoara activitatea.
Diurna...
petre32
Stimate domn/doamna,
Lucrez la o companie privata de 3 luni, semnarea contractului s-a facut cu doua saptamani inainte de inceperea activitatii. Activitatea ... (vezi toată discuția)
Delegare
daniiel
Salut!
Am fost delegat de aproximativ 3 luni, in acelasi oras, la o alta societate.
Daca delegarea se dispune in acelasi oras, pot beneficia de ... (vezi toată discuția)