avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... vechime in specialitatea studiilor
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

vechime in specialitatea studiilor

In anul 2013 am fost incadrat pe postul de referent clasa III debutant timp de un an de zile , in conditiile in care aveam deja o facultate absolvita in domeniu. Dupa un an de zile am fost trecut pe post de inspector clasa I asistent. Perioada de un an in care am fost referent se poate considera vechime in specialitatea studiilor superioare?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 11:34, 24 Septembrie 2015
Nu. Este vechime in specialitatea studiilor medii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administratie locala Mirela28 Mirela28 Am o colega nelamurita...este angajata ca referent cl III, gradul superior, treapta 2 (contabil) iar acum a fost creat in orgamigrama un post de inspector ... (vezi toată discuția)
Promovare pe studii superioare alehandraa alehandraa Buna ziua. Sunt referent cu studii medii din anul 2001 intr-o institutie publica,personal contractual cu casa, in anul 2010 am absolvit Facultatea de ... (vezi toată discuția)
Reincadrarea in anul 2011 zama cristian zama cristian Are cineva cunostinte in domeniu, al resurselor umane, despre cum se reincadreaza Seful SVSU in 2011, atunci cand acesta are studii superioare si in anul 2008 ... (vezi toată discuția)