avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... legatarul se mosteneste?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

legatarul se mosteneste?

Inaintea decesului bunicii mele, aceasta a desemnat prin testament doi dintre fii sai care au intretinut-o in timpul vietii. Unul dintre fii, este decedat. Ma intereseaza daca mostenitorul unic al celui decedat are drepturi egale cu celalalt fiu, unchi ca si grad de rudenie.

Alte discuții în legătură

Testament ....buna ziua. bunicii mei, au avut 7 copii,nu s-a facut ... b miha b miha Testament Buna ziua. Bunicii mei, au avut 7 copii,nu s-a facut dezbaterea mosteniri, nu a avut loc sucesiunea,unul dintre copii (unchiul meu) nu a avut ... (vezi toată discuția)
Mostenire neatacabila exclusiva sot/sotie priestpriest priestpriest Buna ziua, Suntem sot si sotie fara copii. 3 parinti in total. Sotul are o sora cu familie. In rest veri, unchi, matusi , bunici etc. Care este cea mai ... (vezi toată discuția)
Acte succesoriale nealas nealas Buna ziua, Ma intereseaza acest subiect! Care este cea mai buna forma de succesiune (mostenire) cu riscul cel mai mic de a fi atacat de catre terti ... (vezi toată discuția)