avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Testament ....Buna ziua. Bunicii mei, au avut 7 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Testament ....Buna ziua. Bunicii mei, au avut 7 copii,nu s-a facut ...

Testament
Buna ziua.
Bunicii mei, au avut 7 copii,nu s-a facut dezbaterea mosteniri, nu a avut loc sucesiunea,unul dintre copii (unchiul meu) nu a avut copii ,in timpul vieti a facut , un testament la o persoana ,in care se mentioneaza. ca are drept la la imobile si teren de pe titlu de proprietate al bunicilor. Aceasta persoana, nu are nici un grad de rudenie cu familia noastra ,poate sa aibe, acelasi drepturi de mostenitor .se poate ataca testamentul ?

Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:16, 3 Februarie 2021
Aceasta persoana e mostenitor al unchiului si va mosteni ce avea el la data decesului sau la ce a mostenit acesta de la parinti
Nu conteaza ca nu e ruda.
Atacati degeaba testamentul.
cine ii poate face dreptul ,daca nu se va face,. nici o dezbare la mostenire?
banuiesc ca unchiul dvs a decedat, altfel, discutia e degeaba.
merge la notar cu testamentul, apoi va citeaza in instanta, nu tine de dvs sa ii dati vreun drept. Important e sa vrea sa mosteneasca.
Ultima modificare: Miercuri, 3 Februarie 2021
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte succesoriale nealas nealas Buna ziua, Ma intereseaza acest subiect! Care este cea mai buna forma de succesiune (mostenire) cu riscul cel mai mic de a fi atacat de catre terti ... (vezi toată discuția)
Mostenire fara copii, cu act de vanzare cumparare catre un strain kittyutabran1 kittyutabran1 Buna ziua, Sper sa ma puteti ajuta cu o situatie Este vorba despre o succesiune. Gradul de rudenie este de nepoti. Matusa mea a decedat de curand, era ... (vezi toată discuția)
Testament rude indepartate sisjsnsm sisjsnsm Buna seara! Daca intr-o familie X si Y sunt surori (X mi-a fost bunica) si Y (matusa mai indepartata in viata, de gradul 1 sa zicem). Intrebarea se raporteaza ... (vezi toată discuția)