avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Intr-un dosar insolventa se poate stabili termen fara ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Intr-un dosar insolventa se poate stabili termen fara a se comunica actiunea debitorului ?

am vazut pe portal, ca o firma a solicitat insolventa firmei, vad ca s-a stabitit termen, dar nu s-a efectuat comunicarea cererii de deschiere a insolventei si nici nu am primit citatie. e legal fixarea termenului de judecata?
Cel mai recent răspuns: Valeriu Chirita , Avocat 16:22, 24 Septembrie 2015
Da. Este legal fiind vorba de o cerere de deschidere a procedurii formulata de catre debitor.
NU ESTE FORMULATA DE DEBITOR.
Este posibil sa fie un termen administrativ, nu termen de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare proces penal - societate in insolventa minodora_1973 minodora_1973 societatea X este parte vatamata-parte civila intr-un dosar penal pentru furt. finantele au solicitat insolventa firmei X si atragerea rasunderii personale a ... (vezi toată discuția)
Insolventa societate comerciala care a solicitat creditorului esalonare de plati hades hades O societate cu care firma noastra are contract ne-a virat intr-o luna mai multa marfa decat am comandat..am refuzat primirea marfii in plus si am returnat-o cu ... (vezi toată discuția)
Societate in insolventa - ordonanta de plata pronuntata fara participarea administratorului judiciar Cabinet Av Popa Alexandru Cabinet Av Popa Alexandru Buna ziua, m-am in intalnit in practica cu o situatie cel putin bizara reprezint o societate care se afla in procedura insolventei la 2 luni de la ... (vezi toată discuția)