avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Probleme cu rromii!
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Probleme cu rromii!

Buna ziua,
Am comis o mare prostie #-o si acum nu stiu cum sa scap din ea. Am construit cu o echipa de rromi acoperisul casei mele, iar acum au facut un deviz peste asteptarile mele (3500 Euro) , nu am semnat nimic, nu am facut contract cu ei. Intrebarea mea este cui sa ma adresez ca este o cifra foarte mare si mi se pare o jecmaneala, oare la Politie ma pot adresa? Va rog din suflet sa ma ajutati cu un sfat.
Numai bine si sa nu faceti ca mine!
Nu ati facut contract, nici ei nu au pe ce sa va ceara.

Presupun ca ati stabilit un pret initial.
Faceti niste calcule, notati exact ce anume au lucart pt dvs dar si ce nu au facut bine sau au facut sub asteptari... si incepeti sa contestati pretentiile lor si sa treceti la negociere pana ajungeti la o valoare acceptabila si din punctul dvs de vedere.
Multumesc pentru raspunsul prompt, asa am si facut, dar nu ai cu cine, cu toate negocierile s/a ajuns la aceasta suma si mi-este teama ca ma ameninta pe mine si pe ai mei. Nu trebuia sa ma amestec, la inceput au fost numai miere, iar la sfarsit dupa ce mi-au bagat pe gat toate materialele furate probabil de la alte lucrari au inceput sa-mi puna tot felul de manopere despre care nu vorbisem anterior. As vrea sa ma adresez politiei dar nu cred ca se amesteca in asa ceva, mai ales ca trebuia sa fac cu firma, contract samd.
Va urez numai bine!
Trebuia sa stabiliti de la inceput un pret total pentru lucrare detaliat pe etape si operatiuni. Cautati sa discutati amiabil fiindca altfel nu veti ajunge la un consens. Sunt si ei oameni si vor intelege. Cautati oferte de pret detaliate de la 2-3 firme pentru aceeasi lucrare si confruntati-le cu ei. Veti ajunge cel putin la o renegociere !
Buna ziua,
Am stabilit pret pe mp de la inceput , numai ca ei au inceput sa scrie si alte preturi pe mp fata de cele scrise la inceput(adica: sarpanta, jgheaburi; la pretul de capriori m-au trimis la o persoana care mi i-a vandut mai scump fata de pretul pietei, iar cand le-am spus ca voi merge la aceea persoana sa-i spun ca m-a inselat au spus sa nu o fac, ca se va supara pe ei ptr. ca ei cumpara de la el de multa vreme, bla bla. Trebuia sa nu ma amestec cu ei si asta -i tot. Acum e tardiv si trebuie sa gasesc solutii sa nu le platesc acea suma. Va multumesc ptr ajutor. Numai bine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adunare generala extraordinara mikifulgutz mikifulgutz Va rog mult spuneti-mi, si pentru adunarea generala extraordinara este necesara o prezenta de 50 la suta plus 1, altfel trebuie convocata a doua adunare ... (vezi toată discuția)
Acoperis bloc papyale papyale Buna ziua.As avea o intrebare. Locuies intr-un bloc cu 15 ap. -5 pe o coloana, Ultimul proprietar de pe coloana a hotarat sa izoleze cu tabla . Nu a existat ... (vezi toată discuția)
Metodă de înșelăciune: acoperiș decopertat intenționat de meseriașii angajați, pentru a obține o sumă mai mare. ce se poate face? wamdue20 wamdue20 Buna ziua, Am primit in posta un pliant cu o firma \"serioasa\" care repara acoperisuri etc. Sun, apoi mi se prezinta un \"inginer\" si stabilim o data sa ... (vezi toată discuția)