avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Alcool la volan
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Alcool la volan

Buna ziua, am un prieten care cere un mic ajutor. A primit de cateva zile decizia de la procuror care spune asa: renuntare la urmarirea penala, asta dupa 2 ani de cercetari, Pe scurt, acum 2 ani i s-a luat carnetul pe motiv ca a condus baut, ideea ca nici macaar nu era la volan, de accident nici nu se mai pune pbl. Intrebarea e daca isi ia carnetul imediat sau mai da testare. Hartia care a aprimit o e copie. Cum trebuie procedat ca sa isi ridice permisul? Multumesc.
Se prezinta la politie cu adresa primita de la procuror sa isi ridice permisul.
Sa ia cu el si dovada fara drept de circulatie.
Chiar daca este copie? nesemnata, fara stampila? de unde ridica permisul? Multumesc pt raspunsuri.
Daca sunteti din Bucuresti, mergeti la Udriste.
Ordonanta ar trebui sa fie semnata si stampilata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tras pe sfoara sau . . . ? kelevradodo kelevradodo buna ziua, se poate sa-mi spuneti daca temerile mele sunt adevarate?am impresia ca avocatul meu ma \'trage pe sfoara\'! am avut un evenimet rutier in ... (vezi toată discuția)
Posibila ridicare abuziva permis ACManuela ACManuela Buna ziua, Eram cu [b]masina oprit inafara carosabilului [/b]din cauza unei explozii la roata. La un moment dat, a venit un echipaj de politie care a oprit ... (vezi toată discuția)
Reprimirea carnetului de conducere auto Radonic Radonic La o trecere de pietoni, o maşină a frânat brusc iar eu am atins puţin, maşina din faţă, eliberând şoseaua am tras ambele maşini pe partea dreaptă ... (vezi toată discuția)