avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... pontaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

pontaj

Buna ziua.
Am o problema legata de pontaj daca ma puteti ajuta. Am salariati care lucreaza si sambata 4 ore.Ii pontez sambata 4 ore si lunea 8 ore. Am avut control si zice ca nu reiese repausul de 48 ore. Cum as putea evidentia in pontaj ca lunea vin mai tarziu la lucru?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:02, 24 Septembrie 2015
O solutie ar fi ca in R I sa fie specificat programul de lucru .... pecizandu se ca lunea programul de cucru incepe la ora .... este doar parerea mea !
In c.i.m. faceti repartizarea timpului de munca pentru ziua de luni, astfel incat sa aiba 48 de ore consecutive de repausul saptamanal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regulament intern pentru un restaurant suciugeorgeta suciugeorgeta Va rog sa-mi spuneti cum ar trebui trecut programul de lucru al unui restaurant in Regulamentul intern.....salariatii lucreaza de la 10 la 22 apoi au o zi ... (vezi toată discuția)
Ore libere Anamaria1313 Anamaria1313 buna ziua, intalnesc urmatorul caz, un angajat lucreaza 8 ore pe zi de marti pana vineri inclusiv. sambata lucreaza 4 ore. pentru acestea primeste spor de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. În cadrul unei firme cu activitate principală 5610-restaurante, ... ani_burian ani_burian Buna ziua. În cadrul unei firme cu activitate principală 5610-Restaurante, se lucrează de Luni-Duminică, programul de lucru este între orele ... (vezi toată discuția)