avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Securitate magazin online
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Securitate magazin online

Buna ziua,

Ma confrunt cu urmatoarea problema: acum 2 zile, contul meu de utilizator pe un magazin online a fost accesat si modificat. Raspunsul celor de la magazin a fost ca intre sistemul lor si browser s-a interpus un script care a facut posibila accesarea si modificarea datelor mele personale.

Acum, as vrea sa inregistrez o reclamatie impotriva magazinului online referitor la aceasta problema.

Ce ma sfatuiti sa fac?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 00:23, 25 Septembrie 2015
Nu e dovedit ca ar fi vina magazinului, poate fi vina unui tert (hacker care v-a spart calculatorul dvs.) care nu are nicio legatura cu magazinul. Inducerea in eroare a justitiei se pedepseste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost chemat in instanță, ajutor - acuzatie retragere numerar de pe un card gasit RigaMortis RigaMortis Am fost chemat în instanță dis-de-dimineață,pe baza faptului că aș fi găsit un card de credit pe care nu l-am restituit și în plus aș fi sustras o ... (vezi toată discuția)
Autosesizare parchet byadya byadya Buna seara, va rog frumos sa-mi spuneti cand se autosesizeaza parchetul? Am o matusa care face plangeri penale neintemeiate nu se poate autosesiza ... (vezi toată discuția)
Santaj informatic/date furate/imi cere bani DoruD DoruD Buna ziua Am primit un mail (in folderul Spam) de la un individ care sustine ca a instalat un malware pe un site pentru adulti , ca eu am accesat situl si el ... (vezi toată discuția)