avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Divort in doua orase
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Divort in doua orase

Buna ziua.Nepoata mea a parasit domiciliul conjugal fiind batuta de catre sot,soacra .Cand a parasit domiciliul,a ,anuntat politia si protectia copilului.
A depus cerea de divort in judetul Gorj.A,avut loc prima infatisare la care sotul nu s-a prezentat dar,a primit citatie ptr proces intentat de catre sot ptr divort si parasire de domiciliu.Se poate asa ceva?Proces de divort din partea amandurora?
Tatal copilului urmareste sa-i ia copilul.Acesta fiind un betiv.
Exista riscul sa-i ia copilul daca mama nu are conditii de "lux" ?Tatal considera ca el are luxul necesar ptr cresterea copilului.

Cel mai recent răspuns: 2017 , utilizator 13:06, 24 Septembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum trebuie procedat pana la divort? irisa79 irisa79 Va rog am nevoie de un sfat avizat! Cu toate ca am incercat sa-mi salvez casnicia, diferentele dintre mine si sotul meu, precum si problemele aparute, au ... (vezi toată discuția)
Divort haruna haruna Sunt o tanara, mamica unui baietel de 1 an si 3 luni. Din motive gen scandaluri repetate, violente fizice si verbale am decis sa plec impreuna cu baiatul de ... (vezi toată discuția)
Divort cu partaj si custodie iar tatal cu plangere penala AlinaMihaelaT AlinaMihaelaT Buna ziua. Sunt casatorita de 10 ani si am un copil de 9 ani. In timpul casniciei am achizitionat o garsoniera prin credite. Ulterior ne-am mutat in ... (vezi toată discuția)