avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca intr-o tara non-UE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca intr-o tara non-UE

buna ziua.
am obtinut un contract de munca intr-o tara care nu este membra UE.
acest contract este valabil la noi?
ce se intampla daca deja am un loc de munca in Romania.
Pot pastra ambele contracte?Ambele slujbe?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:05, 24 Septembrie 2015
Angajatorul de unde este ?
din Rusia
Nu cred ca se poate pune in discutie valabilitatea c.i.m. incheiat cu angajatorul rus pe teritoriul Romaniei, intrucat legislatiile sunt diferite.

Daca puteti pastra ambele c.i.m. active, nu vad care ar fi impedimentul.

C.i.m. cu angajatorul rus ce fel de activitate presupune ?

Ultima modificare: Joi, 24 Septembrie 2015
Cornel Vasile, Consilier juridic
Pai asta e intrebarea.Daca pot mentine ambele contracte?
Ambele sunt pentru postul de contabil
Activitatea unde o veti desfasura?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate straina angajeaza romani si presteaza servicii pentru o societate din romania? este legal? madalinalina madalinalina Am si eu o intrebare. O societate straina, fara sediu sau sucursala in Romania, poate sa angajeze cetateni romani? Acestia vor presta lucrari de productie ... (vezi toată discuția)
Limita teritoriala pfa ohiki ohiki O persoana care are un PFA, cu cod de activitate de ex constructii poate activa doar pe teritoriul Romaniei sau poate lucra si pe teritoriul altei tari: Sa ... (vezi toată discuția)
Angajare cetatean ue pentru ungaria DB56 DB56 Un SRL isi extinde activitatea prin livrari catre Ungaria. Este posibil sa angajeze un cetatean ceh care sa desfasoare activitate de consultanta tehnica la ... (vezi toată discuția)