In 1991 a decedat tatal meu. In 1992 am facut succesiunea si s-a inpartit cladirea 1/2 eu 1/2 mama iar terenul din curte mi-a revenit mie.Nu avem titlu de propietate. Trebuie sa se emita unul sau pot ramane doar cu certificatul de mostenitor pentru ca nici pe numele tatalui meu nu exista titlu ?
Salut.
În primul rând împărțirea în cote de 1/2 și respectiv 1/2 nu văd a fi corectă, dar acest lucru nu face obiectul răspunsului pe care îl solicitați.
Dacă nu există titlu de proprietate atunci cum a fost inclus în succesiune?
Mama si-a pastrat doar 1/2
In 1992 nu erau titluri de proprietate succesiunea s-a facut pe baza unei adeverinte de la primarie.Eu asta intreb acum nu trebuie titlu sau cui trebuie sa ma adresez ?
Titlul de proprietate pentru curte se emite doar daca s-a solicitat acest lucru la primarie, in baza legilor fondului funciar. Din oficiu nu se emite nimic. Ca sa faceti cadastru, obligatoriu veti avea nevoie de actul de proprietate.
Granituire
MaioruNicu
BUNA.
In 1991 a decedat tatal meu. In 1992 am facut succesiunea si s-a inpartit cladirea 1/2 eu 1/2 mama iar terenul din curte mi-a revenit mie. Nu avem carte ... (vezi toată discuția)