avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Promovare in functie
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Promovare in functie

un ref. cls III poate deveni consilier daca termina o facultate?
Cel mai recent răspuns: liviuccc , utilizator 08:05, 22 Octombrie 2015
Da. Dupa ce absolva studiile superioare, trebuie sa faca o cerere pentru promovare conform studiilor absolvite. Daca studiile respective sunt in specialitatea functiei sau sunt considerate utile desfasurarii activitatii de catre conducatorul institutiei, i se va organiza examen de promovare si va promova pe o functie publica clasa I (fie ea inspector, consilier sau expert).
chestia-i ca eu am terminat facultatea in 2008 si concursul pentru postul de functionar public cu studii medii a fost in 2014. in ce situatie ma aflu ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare in clasa, functie publica ContSters287034 ContSters287034 Buna seara, un referent principal 2, incadrat in cadrul UAT, in urma absolvirii cu titlu de licenta Fac. de Stiinte Juridice si Administrative in anul 2011, ... (vezi toată discuția)
Promovare pentru studii superioare Popescu Sofia Popescu Sofia sunt funcţionar public clasa III (Poliţia Comunitară)şi am absolvit Facultatea de Drept specialitatea Drept, directorul de la Poliţia Comunitară şi ... (vezi toată discuția)
Promovarea in functie publica gabriela 2009 gabriela 2009 Buna ziua, ma numesc Silion Gabriela, sunt functionar public - referent superior, anul acesta am terminat facultarea de drept si admn. publica (specializarea ... (vezi toată discuția)