avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Libertatea de opinie a elevului si legalitatea ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Libertatea de opinie a elevului si legalitatea scaderii notei la purtare

Buna seara, am si eu o intrebare....fata mea a postat pe o retea de socializare opinia ei despre organizarea balului bobocilor, opinie negativa, iar diriginta ei, fara a discuta personal cu fiica-mea, eleva ei, a trecut direct la scaderea notei la purtare 2 , cu umilinte in fata colegilor de clasa si cu noi(parintii fetei ) vorbeste foarte urat, cu superioritate , intrebarea mea este "este profesional gestul dirigintei"?
Cel mai recent răspuns: Andrei-Ionuț COCÎRLĂU , Avocat 20:22, 29 Septembrie 2015
Si? Care a fost rezultatul?
Controlul este programat pentru saptamana viitoare , dupa ce Cancelaria primului Ministru a solicitat , la cererea mea , luarea masurilor ce se impun .

Cei drept , la mine este un caz mai dificil , scaderea mediei la purtare este facuta dupa ce ISJ a facut cercetari privind abaterile conducerea liceului ( amenintare , santaj , lovire , purtare abuziva ) , fiind o razbunare . ISJ Olt , a venit in control doar sa apara acolo , da' nu a luat in considerare inregistrarile video de la camerele de supraveghere si inregistrari audio .

Mi se spune ca am hartuit elevii din CSE , incalcand prevderile art. 139 alin. e din ROFUIP .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sanctiune disciplinara : mustrare scrisa ! Andrei-Ionuț COCÎRLĂU Andrei-Ionuț COCÎRLĂU Buna ziua ! Am primit vineri sanctiunea disciplinara . Toate presupusele abateri disciplinare ori sunt interpretate gresit ori nu exista . Acum este ... (vezi toată discuția)
Regulament scolar ortanmariana ortanmariana Scaderea mediei la purtare a unui elev de liceu se poate ataca in instanta? Scoala este obligata sa justifice scaderea mediei la purtare atunci cand este ... (vezi toată discuția)
Scaderea notei la purtare sabina1234 sabina1234 Ieri copilul meu a fost influientat de alt coleg care i-a lipit un absorban te spate la un baiat din clasa lui sa ii faca poza la acesta unde se vedea ... (vezi toată discuția)