avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare firma in Austria si Germania -- cum?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare firma in Austria si Germania -- cum?

Avem rugamintea de a ne fi comunicate detaliile esentiale pentru infiintarea unei societati comerciale in Austria si Germania. Avem in vedere, in primul rand, o societate cu raspundere limitata.
In principal: unde poate fi stabilit sediul (e posibil si in apartamentul cuiva, ca in Romania, de exemplu?), ce capital social presupune, cat dureaza, unde pot fi facute, cum si cat costa formalitatile
De asemenea, ar fi foarte bine pentru noi daca ni s-ar recomanda niste persoane care s-ar putea ocupa de o astfel de infiintare (un cabinet de avocatura bilingv, de pilda).
Cel mai recent răspuns: Sov Consulting , Consultant credite si finantari 13:32, 17 Iulie 2009
cred ca ar fi bine sa apelati la autoritatile statelor respective sau la un cabinet de avocatura din aceste tari.
De acord cu colega avocat. De ce nu intrati pe site-urile cabinetelor de avocatura din Austria si Germania??? Asa ar fi cel mai simplu.
Sugestiile dumneavoastra sunt corecte.
Multumim.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consilier juridic- cim? cristina_vilceanu cristina_vilceanu Buna ziua! Sunt consilier juridic dar am inceput o colaborare cu un cabinet de avocatura si v-as ruga sa-mi dati o solutie pentru a-mi putea desfasura ... (vezi toată discuția)
Infiintare cabinet individual de avocatura, mediere, consultanta juridica dudu51 dudu51 Care sunt pasii pentru infiintarea unui cabinet de avocatura, mediere, consultanta juridica? Intreb fiindca gasesc peste tot similitudini cu PFA/urile, dar nu ... (vezi toată discuția)
Practica cabinet de avocatura ContSters115719 ContSters115719 Am o mare rugaminte, sunt studenta in anul III la Facultatea de drept din cadrul Universitatii Bucuresti si doresc sa efectuez un stagiu de practica intr-un ... (vezi toată discuția)