avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... care este beneficiul Introducerii în cauză a altor ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

care este beneficiul Introducerii în cauză a altor subiecte de drept?

ART. 16^1 legea 544/2004 Instanţa de contencios administrativ poate introduce în cauză, la cerere, organismele sociale interesate sau poate pune în discuţie, din oficiu, necesitatea introducerii în cauză a acestora, precum şi a altor subiecte de drept.
Daca eu am o cauza cu o autoritate publica, ce interes am sa introduc si pe altii ca parati?
La prima vedere, ii pot chema la interogatoriu sau sa dea relatii...
Mai sunt si alte beneficii??

Alte discuții în legătură

Care este rostul introducerii în cauză a altor subiecte de drept? aidu aidu ART. 16^1 Legea 554/2004 Instanţa de contencios administrativ poate introduce în cauză, la cerere, organismele sociale interesate sau poate pune în ... (vezi toată discuția)
Respins inadmisibil Ana maria Fetcu Ana maria Fetcu Am formulat actiune in contencios administrativ prin care am solicitat anularea unei hotarari. Am parcurs procedura prealabila, am introdus actiunea in ... (vezi toată discuția)
Este obligatorie introducerea in cauza a beneficiarului autorizatiei de constructie aidu aidu Am chemat in judecata Primaria pt anularea unei autorizatii de constructii vadit ilegale. Se vede de la o posta ca e ilegala. doar din simpla lectura a ... (vezi toată discuția)