avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire

Buna ziua,

am o amenda neplatita ,pe care am poprire.In acest moment nu mai lucrez ,deci nu stiu daca poprirea exista.In momentul in care s-a facut poprirea contul era gol.
Daca vreau un cazier fiscal ,il voi primi ?
iar daca ma voi angaja si salariul va fi virat in alt cont ,pe alt nume , se poate pune poprire?

multumesc
Cel mai recent răspuns: Floarea Cring , Consultant credite si finantari 10:27, 25 Septembrie 2015
În cazierul fiscal va apărea amenda neplătită. Puteți primi salariul în alt cont, dacă angajatorul va fi de acord. Vi se va pune poprire direct la angajator, tot nu scăpați de plată.
Administratia Financiara, pune poprire pe toate conturile existente pe numele dvs., chiar daca le deschideti dupa ce au fost trimise adresele de poprire. Urmaresc in continuare, pana isi recupereaza creantele.
Multumesc
dar daca ,contul este pe alt nume ?In plus fiind somer cum mai pui poprire pe card ,daca nu ai bunuri ?
Poprirea operează doar asupra raporturilorjuridice existente la data înființării popririi, respectiv asupra conturilor deschise la data primirii adresei de poprire de către bancă, nu și asupra conturilor deschise ulterior la alte Bănci.
Daca, contul este pe alt nume, nu puteti primi salariul sau somajul pe acel cont. Sunteti urmarit in permanenta de catre Adm.Financiara. Oricum nu scapati, pentru ca se pune poprire direct la angajatorul unde figurati ca salariat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire... este posibil? le_dana le_dana fostul meu angajator a primit de la un executor judec. o adresa de infiintare a popririi pe numele meu.(neplata ratelor la un credit de consum) eu de ceva timp ... (vezi toată discuția)
Abuz cred? carmenatila carmenatila Buna ziua ,stiam ca am de platit suma de 11 lei la finante ,din comoditate nu am platit recunosc ,e vina mea , dar am primit o adresa de poprire pe numele meu ... (vezi toată discuția)
Oprire bani din cont persoanl pt amenzi evascu evascu Azi dimineata,sotul meu a primit o suma de bani in contul personal,la ora 12 s-a dus sa scoata banii, de la banca i s-a spus ca banii au fost in cont la ora ... (vezi toată discuția)