am o amenda neplatita ,pe care am poprire.In acest moment nu mai lucrez ,deci nu stiu daca poprirea exista.In momentul in care s-a facut poprirea contul era gol.
Daca vreau un cazier fiscal ,il voi primi ?
iar daca ma voi angaja si salariul va fi virat in alt cont ,pe alt nume , se poate pune poprire?
În cazierul fiscal va apărea amenda neplătită. Puteți primi salariul în alt cont, dacă angajatorul va fi de acord. Vi se va pune poprire direct la angajator, tot nu scăpați de plată.
Administratia Financiara, pune poprire pe toate conturile existente pe numele dvs., chiar daca le deschideti dupa ce au fost trimise adresele de poprire. Urmaresc in continuare, pana isi recupereaza creantele.
Poprirea operează doar asupra raporturilorjuridice existente la data înființării popririi, respectiv asupra conturilor deschise la data primirii adresei de poprire de către bancă, nu și asupra conturilor deschise ulterior la alte Bănci.
Daca, contul este pe alt nume, nu puteti primi salariul sau somajul pe acel cont. Sunteti urmarit in permanenta de catre Adm.Financiara. Oricum nu scapati, pentru ca se pune poprire direct la angajatorul unde figurati ca salariat.
Abuz cred?
carmenatila
Buna ziua ,stiam ca am de platit suma de 11 lei la finante ,din comoditate nu am platit recunosc ,e vina mea , dar am primit o adresa de poprire pe numele meu ... (vezi toată discuția)