avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Perioada de somaj+CM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Perioada de somaj+CM

Buna ziua,
Am lucrat intr-o institutie publica, aceasta s-a desfiintat si am intrat in somaj. Am beneficiat de indemnizatie de somaj de 1 an, perioada in care am beneficiat si de CM de 3 luni. In urma unui proces castigat am fost reancadrata si am castigat si drepturi salariale. Intrebarea este: sumele primate pentru perioada CM se restituie?




























































Alte discuții în legătură

Reancadrare in urma unei hotarari judecatoresti Anairdagab Anairdagab Buna ziua, am fost salariata intr-o institutie bugetara iar in 2013 am fost concediata un urma desfiintarii unitatii si reorganizarii ei, perioada in care am ... (vezi toată discuția)
Acordare drepturi salariale castigate in instanta Vladaianu Vladaianu Sunt salariat la o institutie publica din subordinea consiliului local al sectorului 4 pe functia de Sef Serviciu Financiar si printre alte sarcini de serviciu ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de ajutor de somaj? Maria.g Maria.g Fiind angajata pe baza legii 76/2002 -legea persoanelor peste 45 de ani am lucrat un an si 4 luni si apoi 3 luni am intrat in concediu neplatit.Daca mi s-a ... (vezi toată discuția)