avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Certificat de mostenitor pentru ANRP-L9/1998
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Certificat de mostenitor pentru ANRP-L9/1998

Am un dosar depus la ANRP prin care solicit despagubiri pentru averea lasata de bunicul meu in Cadrilater.
Recent am primit o instiintare prin care mi se solicita completarea dosarului cu un certificat de mostenitor/calitate de mostenitor dupa bunicul.
Bunicul meu a murit la inceputul anilor '60.
Am fost la notariat si mi s-a transmis practic o imposibilitate-aducerea a 2 martori care l-au cunoscut pe bunicul si care sa aiba in jur de 80 ani...
Pai de unde sa-i scot??!!!!..
am certificat de mostenitor dupa tatal meu ..insa dupa bunicul nu s-a facut nicio dezbatere de mostenire.
Le demostrez cu actele de stare civila legatura dintre tatal meu si bunicul...insa se pare ca nu este indeajuns...
ce ma sfatuiti sa fac?

Alte discuții în legătură

Certificat de mostenitor lipsa dorianman dorianman Buna ziua! As avea o intrebare, pt ca nu mai stiu la cine sa apelez. Tatal meu si sora lui sunt intr-o procedura de despagubiri de la ANRP, cu dosar facut ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! problema mea se refera la o dezbatere succesorala. ... Pulbere-de-stele Pulbere-de-stele Buna ziua! Problema mea se refera la o dezbatere succesorala. In 2014 a murit tatal meu si nu am facut dezbatere. In 2019 a murit mama mea iar acum am deschis ... (vezi toată discuția)
Mostenitori si cotele ce le revin Marius275768 Marius275768 A murit mama, apoi a murit fratele si apoi a murit tata si eu am ramas singura. Fratele meu nu a fost casatorit dar are 2 copii legitimi. Dupa moartea mamei si ... (vezi toată discuția)