avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Plangere penala inselatorie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Plangere penala inselatorie

Buna seara!

In urma cu aproximativ doi ani un prieten m-a inselat cu aproximativ 3000 de lei sub pretextul ca-mi va aduce dintr-o tara straina niste produse pe care le doream dar nu le-a mai adus si nici pana in ziua de azi nu si-a platit datoriile desi tot spunea ca o sa le plateasca.

Problema e ca nu prea am dovezi. A existat un complice care l-a ajutat sa ma pacaleasca,exista o convorbire pe Facebook cu acel complice care recunostea suma de bani . Alt avantaj al meu ar fi ca eu nu am avut probleme cu legea,nici macar o amenda la RAT pe cand el si complicele lui au multe antecedente penale.

Credeti ca am vreo sansa sa-mi recuperez banii daca depun o plangere penala in momentul acesta fara alte dovezi?

Se poate opta pentru intelegere amiabila dupa depunerea plangerii?
Cel mai recent răspuns: Patrick_ , utilizator 07:24, 28 Septembrie 2015
Mai degraba eu vad aici o actiune civila si nu una penala.
~ Conținut șters la cerere ~
Plângerea se depune după maxim 3 luni de când ați aflat de săvârșirea faptei, acum este tardivă depunerea unei plângeri.
catalin27smb a scris:

Plângerea se depune după maxim 3 luni de când ați aflat de săvârșirea faptei, acum este tardivă depunerea unei plângeri.

Nu e chiar așa...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sfat pentru amenintari de la persoane de pe facebook danniele danniele ce trebuie sa fac in cazul cand primesc amenintari pe facebook si pe telefon de la persoane despre care nu cunosc multe lucruri ? unde sa ma adresez ? pe ... (vezi toată discuția)
Prescriptia plangerii penale Narcisa_ Narcisa_ Conform art. 296 (1) Cpp, Plângerea prealabilă trebuie să fie introdusă în termen de 3 luni din ziua în care persoana vătămată a aflat despre ... (vezi toată discuția)
Distribuire poze indecente Octa88 Octa88 Buna ziua. O persoana are poze nud cu mine si ameninta ca va distribui si chiar a distribuit la 2-3 persoane pe facebook. Ce se poate face? (vezi toată discuția)