Seara buna! Ma scuzati, dar am nevoie urgent de un raspuns! Am un apartament din 2013, in care primul an a locuit o nepoata (8 luni). L-am dat la "scadere", caci din iulie 2014 si pana in prezent nu locuieste nimeni, de mai bine 1 an si 3 luni. Lumina, gaz, etc. totul pe 0. Acum ma trezesc ca am de platit la Asociatie peste 1000 ron (cu penalizari si altele), trecand din "burta" doua persoane. Ce trebuie sa fac, unde sa ma adresez? Inteleg ca trebuie platite cheltuieli cota-parte indiviza, chiar daca nu locuieste nimeni, dar femeia de servici si lumina de ce trebuiesc platite? Mai ales ca mi-a pus si apa, ceea ce eu sunt pe 0. Multumesc frumos!
Din ce descrieti, nu v-ati ocupat de proprietate, Dvs personal sau prin imputernicit. Luati legatura cu asociatia de prop/loc ce este ea si negociati platile.
Pe viitor nu asteptati sa vi se aduca la cunostinta de catre altcineva ( este resposabilitatea Dvs. sa va ocupati de proprietate, nu as admin ului de acolo).
Listele au fost afisate lunar. In strainatate se dau amenzi grase pt neingriJIrea proprietatii private (atunci cand contravine si cauzeaza daune comunitatii).
Multumesc de sfat. Sunt responsabila sa ma ocup de propria-mi locuinta, am invatat o lectie, dar ad. nu e responsabil cu nimic? Este de datoria lui sa "explice" cum stau lucrurile, Cand a fost intrebat de "proceduri" a spus ca trebuie facut o cerere si atat. Repet (asa cum am scris mai sus), nu stiam ce inseamna Asociatie etc, nu am avut asa ceva, nici sora, nici......In schimb ad. are "dreptul sa modifice cifre doar pe spusele altcuiva? Eu am fost "neglijenta", el ce este....cu "modificari" in acte? Are o responsabilitate, o' "ba"? Multumesc!
Restante asociatie
aneramo
Tatal meu are un apartament in care nu mai locuieste nimeni, nici copiii lui, fiind casatoriti in alte orase, nici tata si mama caci sunt plecati in ... (vezi toată discuția)