avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Doresc sa dau in judecata ANRE
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Doresc sa dau in judecata ANRE

Doresc sa d-au in judecata ANRE pentru modul de calcul al facturilor si al pretului energiei electrice si al gazului !
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 09:57, 26 Septembrie 2015
Formulati cererea de chemare in judecata pe care o depuneti la registratura judecatoriei. Anexati la aceasta cerere orice act, inscris, dovezi care sa sprijine cererea.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog dati-mi un raspuns urgent - debransare abuziva alinasarsama alinasarsama Vreau sa ajut o vecina batrana,care nu se poate descurca singura. desi a platit factura la energie electrica in data de 23.04.2012, in dimineata zilei de ... (vezi toată discuția)
Contract de furnizare energie si gazbuna ziua, am incheiat anul acesta contracte de furnizare a energiei ... Vasileosvasi Vasileosvasi Buna ziua, Am incheiat anul acesta contracte de furnizare a energiei electrice si gaz cu pret fix pe o perioada de 12 luni. Furnizorul mi-a trimis o ... (vezi toată discuția)
Contestatie la judecatorie Vulturudac Vulturudac buna ziua,cum contest la judecatorie rezultatul unui concurs pt ocupare post la institutie de stat?doar depun actul la registratura si gata?sau trebuie ... (vezi toată discuția)