avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Contract de furnizare energie si gazBuna ziua, Am ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Contract de furnizare energie si gazBuna ziua, Am incheiat anul acesta contracte de furnizare a energiei ...

Buna ziua,
Am incheiat anul acesta contracte de furnizare a energiei electrice si gaz cu pret fix pe o perioada de 12 luni.
Furnizorul mi-a trimis o notificare prin care ma informeaza ca la 1 octombrie va majora pretul atat la gaz cat si la en. electrica invocand cresterea pretului de achizitie, modificarea conditiilor economice, "situatia exceptionala".
Ce e de facut in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:10, 17 Septembrie 2021
Contractul incheiat trebuie respectat pe perioada pentru care a fost semnat. Depuneti o sesizare scrisa la ANRE, spre stiinta la firma de distributie. Sesizarea se poate trimite prin posta cu confirmare de primire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caen pentru o activitate de consultanta alinedelea alinedelea Am o experienta de 8 ani in domeniul activitatii de furnizare de energie electrica, capatata in campul muncii.Poate desfasura o activitate de consultanta in ... (vezi toată discuția)
Deconectare eva energy Alex-Mihail Alex-Mihail Buna ziua, Am urmatoarea speta: in octombrie 2016 s-a incheiat 1 contract de furnizare energie electrica pentru 2 locatii de consum ( locatia A, locatia B), ... (vezi toată discuția)